JULEMENU 2019

6 tallerkenserveringer.

Jomfruhummer bisque m kammusling og sakura mix

Pocheret torsk, selleriskum (røget) og peberrod

Solbær-bagt rødbede, blomkåls-puré, urtesalat og rugbrøds crumble

Stegt svinebryst eller oksefilet, gulerodspuré, syltede gulerødder og hønsefond

Stegt andebryst, karameliseret endive og blomme/portvins sauce

Valg ml.
Ris ala mande med kirsebærsauce og ristede mandler
eller
Chokoladefondant, romblommer og yoghurtmousse

Kr. 480,-

Vinmenu

1. ret
Civitas spumante, Italien (hvid)

2. ret
Riesling signatur ,Tyskland (hvid)

3. ret
Blanc De Noir, Tyskland (hvid rosé)

4. ret
Pinot Noir, Spanien (rød)

5. ret
Coste De Moro Reserva, Italien (rød)

6. ret
Rød Bucefalo, Italien (rød, sød)

Kr. 405,-

Se andre drikkevarer under mad og drikke