6 retters popup menu med Etlivpaalandet.

Fra mark og land.

Fredag den 18. august, 2017 kl 18.00 byder Færgen Ellen/Kontiki velkommen ombord til en 1-dags pop-up-restaurant, kun med råvarer fra mikrolandbruget Etlivpaalandet.

Book bord allerede nu ved at klikke her (skriv POPUP i besked-feltet).

Der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle :)

MENU

Sprødt skind, små urter og røget and.

Ravioli med fond og fløde

Confiteret andelår med blade og blomster

Tre slags rødbede- salt-surt-sødt

Stegt kylling, agurksalat, sky og kartofler

Creme brulee med sommer salat, bær marengs og kompot

 
Kr. 600,-

Vinmenu

5 glas biodynamisk vin

Kr. 375,-

OM ETLIVPAALANDET

Etlivpaalandet er et mikro landbrug i udkanten af Gørløse drevet af Jeanette og Mathias, vores passion for gastronomi har banet vejen for en lille produktion af hvad vi selv mener er noget af landets ypperste fjerkræ. Vi anvender overvejende gamle langsomtvoksende racer som den franske bresse kylling og den danske and. Vores mål er at give dyrene så naturlige opvækstbetingelser som muligt, så de får mulighed for at udfolde deres instinkter. Vi har indrettet faciliter, så vi selv må slagte udtage og modne vores fjerkræ. Algødning fra dyrene komposteres og anvendes i vores køkkenhave til at dyrke alverdens grøntsager. Her anvender vi hverken sprøjtemidler eller kunstgødning.

Besøg Etlivpaalandets hjemmeside og Facebook-side.